Meet The Webshop | editie 2

Meet The Webshop editie 2 ligt alweer bijna een week achter ons. Wat wás het een feestje! Wat zijn er ontzettend veel mensen geweest en wat hebben we het ontzettend leuk gehad.

We kijken dan ook met een goed gevoel terug op de tweede editie van Meet The Webshop en we geven je even een impressie van hoe het geweest is.

Er waren verschillende ‘instamama’s’, die gezellig de kids meenamen om zo ook andere mama’s te ontmoeten, maar vooral ook de gezichten achter de shops te kunnen zien. We werden verrast met rozen, mensen wisten heel vaak te benoemen hoe leuk ze het wel niet vonden, de sfeer was goed en alles riep: LIEFDE & POSITIVITEIT.

Ook mensen die langs liepen en even naar binnen stapten om te spieken, omdat het er zo gezellig uit zag.
Mensen die apart van ver kwamen om juist vanwege dit evenement te komen kijken.  Het was TE GEK!

En wat de webshops er zelf van vonden?

Marloes (Lucky Leaf): “Ik vond het GEWELDIG! Er was een ontzettende leuke combi qua webshops, de gezelligheid onderling was super en de verschillende spullen waren super”.

Daniëlle (CheckDaan): “Geweldige meeting met klanten en collega webshopeigenaren!”

Jamie (James en Co): “Succesvol pop-up event waarbij het online contact écht wordt in real-life. Tussen zowel webshop-ondernemers als (vaste) klanten.”

Hannan (Dimples ‘Nd Cheeks): “Meet The Webshop is een super leuk event waar je echt één op één contact hebt met ‘the face behind the webshop’. Ieder shop heeft een uniek en bijzonder verhaal en dat vind ik heel erg mooi om te zien. Er zijn super leuke contacten gemaakt en de kids hebben zich ook prima kunnen vermaken!”

Hester (Maximaal Geluk): “Een gezellig, inspirerend en verbindend event❤✅”

Kim (Ebzo): “Super gezellige dag die voorbij vloog door het contact met bezoekers en andere webshop eigenaren!”

Kim (Wood’nKids): “Meet the webshop is een super leuk concept, om live contact met klanten en collega webshops te hebben. Iets wat je als online winkel soms toch een beetje kunt missen.”

Sfeer impressie

lucky-leaf-meet-the-webshop goodiebags-lucky-leaf meet-the-webshop woodnkids-meet-the-webshop james-en-co-meet-the-webshop ebzo-meet-the-webshop checkdaan-meet-the-webshop eerste-goodiebag-lucky-leaf-meet-the-webshop  james-en-co checkdaan maximaal-geluk sieraden-james-en-co meet-the-webshop-dimples crew-meet-the-webshop 

Goodiebag

De eerste 10 klanten kregen een RUIM gevulde goodiebag mee. De gave canvas tas van Lucky Leaf werd niet alleen gevuld door de deelnemende shops die dag, maar ook andere webshops hebben hun steentje bijgedragen.
Dank dan ook aan de volgende shops:

goodiebag-lucky-leaf

Al met al dus een zeer geslaagde en succesvolle dag!

Er wordt nog even gekeken wat de beste datum is voor de Editie 3, maar dát er nog een editie komt is overduidelijk!
Houdt dan ook de socials van Lucky Leaf in de gaten om zo te weten wanneer jij de volgende ronde kunt komen kijken!
Ben jij ook langs geweest? Deel je foto op Instagram met #meetthewebshop! 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *