Outfitinspiratie – Free Your Mind

Tijd voor nieuwe outfit inspiratie! Niemand minder dan Annelieke van Jibbejebba is vanaf NU onze gastblogger die regelmatig op zoek zal gaan naar leuke outfit combi’s met de Lucky Leaf kleding. Wij zijn benieuwd! Lees je mee?

Hi, mijn naam is Annelieke, ik ben 31 jaar jong ;). Sinds 2010 samen met Bram (met wie ik dit jaar ga trouwen) en de trotse mama van Jip Annabel.

In 2017 ben ik begonnen met mijn eigen webshop Jibbejebba in punnikwoorden en punnikvormen.
Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, niet alleen voor mijn webshop maar ook vooral met mode. Vanaf kleins af aan ben ik al gek op mode, en toen ik in verwachting was ging ik helemaal los met shoppen en voordat ik het wist hing heel Jip haar kledingkast vol.

Dus toen lieve Marloes mij vroeg of ik interesse had om gastblogger te worden voor Lucky Leaf wist ik niet hoe snel ik ja moest zeggen!

Free your mind

Soms heb je kledingstukken waar je instant happy van wordt. Dat heb ik dus met de nieuwe lijn van Lucky Leaf. De kleuren zijn perfect en de items zijn heerlijk te combineren met zoveel verschillende merken, waardoor je met één item erg veel verschillende looks kan creëren. Een musthave voor in de kledingkast van je kindjes (of van jezelf, want er zijn ook leuke items voor ons).

Voor mijn eerste gastblog heb ik gekozen voor de Free your mind sweaterdress in geel voor de kindjes.

De eerste look is lekker meisjesachtig, met een legging van Popupshop met mooie grote rozen erop waar de mooie okergele kleur van de sweaterdress in terugkomt. Het tasje en de loafers zijn van Donsje Amsterdam, van heerlijk zacht leer. En om de outfit helemaal af te maken en waar ik persoonlijk helemaal fan van ben, is de diadeem van Mimi & Lula – Coco bow Alice , dit staat zo lekker ondeugend bij die meiden.

De Tweede Look

De tweede look is voor de stoere sportieve dame. Onder de sweaterdress draag je een legging in leerlook van name it, met daaronder een adidas sneaker in natuurlijk panterprint! Omdat de warme dagen helaas weer afgelopen zijn gooi je over de sweaterdress en lekker warm bomber vest van Nixnut. Om de look af te maken een heerlijke sjaal van Mingo, deze is er in kinder en volwassen maat (even een twinningtip voor de mama’s )

De laatste look

De derde en laatste look met de Free your mind sweaterdress is misschien wel mijn favoriete look. Met de streepjes/stipjes legging van Wauw Capow by bangbang en de musthave spijkerjack van Mini Rodini, wat een fijne items om mee te combineren. De doorzichtige regenlaarsjes van Bobo choses eronder, met je blote voeten erin of met een leuke sok/kniekous. En om de look af te maken de gestreepte pet van Wolf & Rita.

En dan zit mijn eerste blog er alweer op! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vonden. Laat gerust een reactie achter!

Ik vond het in ieder geval superleuk om te doen! Tot over een paar weken!

Liefs Annelieke

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Comments

  1. Zooo leuk!!! ik zou gaan voor outfit 2 🙂 helaas is mijn meisje uit de grootste maat gegroeid. Maar ik lees toch graag mee. Tot vlgnd x!

  2. Alle drie ontzettend leuk zeg
    Ikzelf zou voor mijn eigen meisje voor outfit 1gaan omdat zijzelf een echt meisjemeisje aan het worden is. En dit zou kiezen.
    En nr 3 zijn met items hier in de kast. Nr 2 enorm stoer maar voor een andere stoere girl.

    Mooi gedaan Annelieke🤩 chapeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *