Outfitinspiratie – Zomerbroekje

Jaaaa!! Daar ben ik weer met een nieuwe gastblog.

Met een aantal heerlijke warme dagen achter de rug heb ik deze keer gekozen voor het o zo leuke zomerbroekje! En als ik de weersvoorspelling mag geloven, wordt het volgende week weer lekker weer, dus heb ik wat leuke combinaties voor jullie gemaakt!

De eerste look is voor de allerkleinsten, deze is ook al heel goed te dragen nu het nog niet zo warm is. Hier combineer ik het zomerbroekje van Lucky Leaf met een donkere maillot van MP Denmark. De ontzettend lieve babyschoentjes van Studio LL gecombineerd met het overslag shirt van Little Chipmunks maakt de hele look net wat stoerder. En stiekem is toch iedereen dol op een panterprintje, ik in ieder geval wel! Zien jullie de oortjes van de knuffel van IYA HAYKI , perfecte match met deze té leuke baby outfit!

De tweede look is er een voor de jongens. De zomershort van Luckyleaf heb ik hier gecombineerd met het “Rock your roots” shirt, ook van Lucky Leaf. Voor de zomer kan een goede pet natuurlijk niet ontbreken, deze stoere pet met (natuurlijk) panterprint is van Mini Rodini. Het item wat volgens mij in geen enkele kinderkledingkast kan missen zijn een paar goede regenlaarzen. Wij zijn vanaf het begin af aan al fan van de Bergstein regenlaarzen, het leuke is dat ze er in zoveel vrolijke kleuren zijn. Wij hebben echt alle kleuren van de regenboog al gehad! Voor deze look heb ik gekozen voor de kleur “navy”. Mocht je iets meer kleur in deze look willen, trek dan een paar leuke felle kniekousen aan in de laarsjes.

De derde look is er een voor de meiden. Hier heb ik het zomerbroekje van Lucky Leaf gecombineerd met het roesel shirt van Daphne Vos. Hij is er ook zonder mouwtjes, voor de echte warme dagen! De schattige watersandalen zijn van Liewood , ze zijn er in meerdere fijne zachte kleuren. Perfect om mee te combineren! Voor deze look heb ik ze gecombineerd met sokjes van Bobo choses, echt sokken die gezien mogen worden. Voor de meiden heb ik gekozen voor een zonneklep, mijn eigen dochter heeft deze ook, en ze zijn echt super handig en het staat ook nog een super schattig! Deze zonneklep is van Hugo Loves Tiki.

De laatste look is er eentje voor hoogzomer. Blote armen, blote benen en blote voeten, ik kan niet wachten tot dit weer kan! Het zomerbroekje van Lucky Leaf heb ik gecombineerd met de “tanktop zonnetjes”van Daphne Vos. De fijne sandalen van Salt water eronder, deze hebben wij elke zomer in de kast. Je kunt er ontzettend goed op lopen, en ze kunnen ook nog eens tegen water. Perfect dus voor alle kindjes. We maken de look af met een zonnebril van Izipizi, deze zijn er in verschillende maten, baby-kind-volwassenen, dus je kunt er perfect mee twinnen.

Dat was het weer voor deze keer! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vonden. Laten jullie een reactie achter?

Liefs Annelieke

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *