Welkom gastblogger Soraya

Hi lieve Lucky Leaf fans!

Met plezier stel ik mij aan jullie voor: ik ben Soraya Hooi, 45 jaar, getrouwd met Darrel en moeder van vier. Anders dan in de meeste gezinnen met vier kinderen, zijn onze oudste drie kinderen volwassen en is onze jongste sinds kort een tiener. Waar de jongste dochter komend schooljaar het eerste voorlopige schooladvies voor de middelbare school zal krijgen, daar gaat de jongste van onze zoons komend jaar trouwen. Er Is dus best een groot leeftijdsverschil en verschil in levensfasen. Met de tiende verjaardag van onze jongste, hebben wij de fase van de kleine kinderen afgesloten. Net als jongere kinderen brengen oudere kinderen, ja ook volwassen kinderen, natuurlijk vreugde en een lach op je gezicht, maar zeker ook zorgen en laten ze je af en toe kritisch kijken naar jezelf.

Daarnaast ben ik sinds drie jaar docent Nederlands en daarvoor was ik juf op de basisschool. Kinderen spelen dus een centrale rol in mijn leven.

Toen ik van Marloes hoorde dat ik voor Lucky Leaf mocht gaan bloggen, maakte mijn hart een sprongetje. Ik vind Lucky Leaf, en daarmee natuurlijk automatisch Marloes, een kracht van positiviteit en inspiratie. De boodschappen van Lucky Leaf, zoals bijvoorbeeld ‘Be the love generation’, ‘Rock your roots’ of ‘peace pelgrim’, zijn zo mooi, inspirerend en positief en sluiten aan bij mijn kijk op het leven; respecteer en accepteer elkaar, zoek naar de overeenkomsten en overkom verschillen, iedereen is uniek en heeft iets om in te stralen en laten wij dat mooie in elkaar zoeken en koesteren. Bij dit soort boodschappen wil ik aansluiten in mijn blogs. Natuurlijk is ons leven echt niet altijd leuk, gezellig en positief (en ook daar zal ik eerlijk over schrijven), maar mijn motto is: aan elk minnetje, zit ook een plusje (hoe hard je er soms ook naar moet zoeken), want soms zijn juist die plusjes de gouden randjes aan ons leven.

Liefs,

Soraya

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *