Change of plans!

De afgelopen maanden ben ik samen met Ivanka druk bezig geweest om Stichting Creatief Herstel op te starten, en onze eerste benefietmarkt te organiseren. De moeiteloosheid waar dit mee ging maakte dat ik steeds meer ging twijfelen over Lucky Leaf, en of de weg die ik bewandelde wel de juiste was. Zo goed als het voelt met de Stichting, zo moeilijk voelt het met Lucky Leaf. Het strijden voor zichtbaarheid, veel shops die voor een appel en een ei hun kleding aanbieden, maar vooral ook de strijd om mee te kunnen doen aan de mode. Het voelt alsof wat ik doe nooit genoeg is. En waar ik veel succes behaal met het inspireren van jullie, er kunnen zijn voor andere vrouwen en jullie het gevoel geven dat jullie er mogen zijn, blijft de verkoop van de kleding lastig. En ik ben er klaar mee! Om te voldoen aan alle eisen! Mijn product is GEWELDIG, maar is niet voor iedereen. En ik wil al mijn werkdagen die ik daarvoor gebruik liever gebruiken voor datgene waar ik echt energie van krijg!

Een moeilijke beslissing

Tegen deze beslissing heb ik lang aan gehikt! Heb lang het gevoel gehad dat ik iets te bewijzen had. Naar mezelf, naar alle volgers maar ook naar mensen uit mijn verleden. Fuck that! Dat hoeft helemaal niet!! Ik STOP met Lucky Leaf in deze vorm! Lucky Leaf gaat zijn waar het heel goed in is! En dat is een inspiratiebron en een verbindingsplek. Een plek waar waar JIJ mag zijn wie je bent en waar je leert dat je niet alleen bent. Ik bracht al mijn tijd door achter de naaimachine en die tijd ga ik nu gebruiken om mijn instagram en website anders te gaan gebruiken. Wat ik nog maak zullen alleen sweaters zijn en in kleine oplage. Hoe ik mijn website ga inrichten ben ik nog niet helemaal over uit, maar er blijft een plekje over om die sweaters te verkopen zodat mijn creatieve uitlaatklep blijft, en jullie mijn teksten en inspiratie de wereld in kunnen blijven brengen. Maar vooral wil ik me gaan richten op mezelf verder ontwikkelen op wat ik te bieden heb op het gebied van support, inspiratie en verbinding! Ik wil een platform zijn voor vrouwen die ik wil inspireren en laten zien dat ook al vind je het leven moeilijk je toch nog kan genieten! Dat zal mijn startpunt zijn en wie weet wat er dan meer ontstaat uit het prachtige Lucky Leaf.

Stichting Creatief Herstel

En laten we onze prachtige Stichting niet vergeten! Een jaar geleden ontmoette ik Ivanka voor het eerst en kijk eens wat wij samen in die paar maanden tijd hebben neergezet. Een eerste traject is vol! Voor de 2e komen de aanmeldingen ook al binnen en dat maakt dat ik eindelijk vrede heb met Lucky Leaf in een andere vorm. Want wij samen kunnen de hele wereld aan! Zowel privé als zakelijk. Onze stichting gaat heel Nederland veroveren! 

Vanaf nu gaat er veel kleding in de SALE. Ik ruim alles op wat straks niet meer verkocht gaat worden in de shop. Dus sla je slag hier! En daarna zal de shop even dicht gaan zodat ik mijn website kan omtoveren naar een new and improved Lucky Leaf.

Bedankt!

Tot slot wil ik jullie lieve volgers bedanken en vooral mijn vaste klanten want zonder jullie had ik deze twee jaar niet gered. De afgelopen twee jaar hebben in het teken gestaan van herstel. Ik heb misschien niet de omzet gedraaid die ik hoopte maar zonder Lucky Leaf was ik niet de vrouw geworden die ik vandaag ben. Alles gebeurt met een reden en dankzij Lucky Leaf is er Stichting Creatief Herstel en daar ben ik retetrots op. 

Liefs Marloes

CHECK HIER DE SALE

MEER INFO OVER STICHTING CREATIEF HERSTEL

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

  1. Lieve Marloes, wat een dappere beslissing, maar eentje die helemaal bij jou past. Ik herken het ‘probleem’ en ondernemen moet licht en fun zijn. Go for it, ga nog meer vrouwen inspireren. Dat is wat jij een kei in bent. Dit deze beslissing te maken geef je ruimte om die invulling van Lucky Leaf vorm te geven. Dikke knuffel van mij

  2. Wat een wijze beslissing en wat heb je het mooi verwoord. Blijf wel goed naar je lijf luisteren en bewaak je grenzen. Een trotse maar ook wel soms een bezorgde moeder. We zijn trots op je hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *