Fuck it! Was letterlijk wat mijn coach zei!

Dat was letterlijk wat mijn coach Frouke tegen me zei toen ik zei dat ik me fijner in mijn lijf wilde zitten. Meer zelfvertrouwen maar ook meer sexy! Want ik voelde me al jaren niet meer sexy en misschien heb ik me wel nooit zo gevoeld. En nou denk je vast iets anders bij de titel maar wat Frouke me eigenlijk zei dat ik iets meer maling aan alles mag hebben. Voel je gewoon goed over jezelf ondanks wat een maatschappij misschien zegt: FUCK IT!

Fuck it denken als het om mezelf gaat? Nou vind ik dat best lastig. Na bijna mijn hele leven onzekerheid gekend te hebben heb ik inmiddels voldoende zelfvertrouwen mbt mijn karakter. Ik vind mezelf een leuk persoon, een goede vriendin en een goede moeder en nog veel meer. Maar wat betreft het uiterlijk daar schort nog wel wat aan. Ik ben nadat ik stopte met roken veel aangekomen (2 kledingmaten) en hoewel ik helemaal oké ben hoe ik eruit zie kan ik wel wat sexy zelfvertrouwen gebruiken.

Misschien herken je het wel nadat je moeder bent geworden of een hele moeilijke tijd hebt gekend of allebei net als ik, dat je je sexy kwijt bent.

Kijk naar je positieve punten

En you know what? We mogen best eens wat vaker FUCK IT denken en laten we kijken naar wat we wel hebben ipv wat we niet hebben. En weet je …. ik heb mooie bruine ogen en mijn borsten mogen er ook wezen! En mijn lijf is heel mooi in proportie (daar werd ik laatst weer eens aan herinnerd door mijn maat Ivanka). Kortom ik heb meer dan 1 pluspunt! Nou nog dat gevoel krijgen!

Hoe ga je dat doen dan?

Inspirerende quotes

Pas geleden zag ik dat er in Amsterdam sexy danslessen zijn. En ik zou graag eens een fotoshoot in mooie lingerie laten maken. (al geboekt!) En die mooie lingerie ga ik woensdagavond shoppen bij Superbra Store in Rotterdam! Maar ik ga vooral eens meer kijken naar de mooie punten aan mijn lijf en meer FUCK IT denken. Want mijn lijf heeft onzekerheden, depressies, zwangerschap en eetbuien overleefd en verdient een fijn gevoel.

Voel jij je wel sexy? Of herken je mijn struggle? Deel gerust jouw tips om je meer sexy te voelen met mij! Ik ben er echt klaar voor namelijk om hier wat aan te doen!

En wil je weten hoe ik denk over de bullshit die we onszelf vaak vertellen? Kijk dan gauw bij de nieuwe sweater dames Exhale The Bullshit

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *