Lucky Blog

#ALSIKHETKANKANJIJHETOOK

STOP MET VERGELIJKEN EN LAAT JE INSPIREREN

De 10 meest inspirerende quotes uit Het Positieve Boekje

IK HOU ECHT VAN GOEDE INSPIRERENDE QUOTES

Positieve mindset invulboek dankbaarheid
Positieve mindset invulboek stationery

Inspirerende quotes konden dan zeker ook niet ontbreken in Het Positieve Boekje! Lees je gauw mee welke mijn favoriet zijn en waarom?​

10.

Laten we maar gelijk beginnen bij de reden waarom ik Het Positieve Boekje heb uitgebracht. Want hoe slecht je dag ook is, er is vaak (niet altijd) wel 1 iets positief aan jouw dag. Zoals een fijne warme douche. En is er niks fijns? Wees dan zacht voor jezelf en probeer de dag erna opnieuw.

 
 
 

9.

Een mooiere wereld begint bij jezelf. En soms zijn dit de kleinste stapjes. Om een betere relatie te krijgen met partner, vrienden of familie. Maar ook met jezelf. Want wat je geeft krijg je terug.

8.

Spelen is zo belangrijk. Creatief bezig zijn op welke manier dan ook is zo’n belangrijke uitlaatklep voor mij geworden. Praten is belangrijk, maar jezelf uiten via creativiteit net zo! Het creëert rust en zelfvertrouwen.

7.

Het klinkt zo simpel, maar het werkt echt zo.

6.

Een van mijn favorietjes. Want er is niks fijner om dit tegen iemand te zeggen. Niet perse met deze woorden, maar om iemand zo aan te moedigen dat ze durven te gaan. Best feeling ever als ze ook daadwerkelijk gaan!

5.

Dat is vaak wat we denken. Dat het onaardig of slecht is om te geven wat niet werkt voor jou. Maar het is pas onaardig tegen jezelf om het niet te zeggen. Jij mag goed voor jezelf zorgen en dit hoort hierbij.

4.

Jaaa dit vind ik zo’n mooie! En een hele moeilijke want als je bijvoorbeeld heel onzeker bent vind je het vaak lastig om jezelf te zijn. Bang dat dat niet oke is. Laat je dan mooi inspireren door fijne mensen in je omgeving die heerlijk hun stoere of zachte zelf zijn. Pak die fijne vibe op en wie weet durf jij dan ook jezelf te zijn. En terecht! Want je bent zo leuk!

3. 

Elke stap is er een! Hoe klein de stap ook is, wie weet draagt hij later bij aan een grotere stap. Het hoeft niet groot groter grootst! Met kleine stappen kan je heel erg ver komen!

2.

Geen uitleg nodig he! Lees het maar net zo vaak als je nodig hebt. xxxx

1.
Mijn absolute favoriet en deze zeg ik vaak tegen de dappere vrouwen die hun verhalen met mij delen. Als je die ene grote of kleine stap heb gezet en het lukt niet. Dan heb je het toch maar mooi gedaan! Geen stap helpt je sowieso niet vooruit. Het leven is met vallen en opstaan en elke stap die je zet maakt dat je verder komt ook als lukte het niet op de manier die je voor ogen had. Wees fucking trots op jezelf dat je het hebt gedaan!
Hoewel sommige quotes van die lekker zoetsappige kunnen zijn ben ik echt een sucker voor goede inspirerende quotes. Regelmatig helpen ze mij toch weer met positieve gedachten naar iets te kijken en dragen bij aan een positieve mindset. En het is een geweldige manier om iemand anders te inspireren of een hart onder de riem te steken. Heb jij een mooie quote die je wel met mij wilt delen? Laat dan hieronder een reactie achter. 
Liefs Marloes

Positieve mindset invulboek dankbaarheid
Het Positieve Boekje

Stationery Positiviteit mindset stickers
Het Positieve Stickervel

Het Positieve cadeaupakket mindset
Het Positieve Cadeaupakket
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail