Lucky Blog

Hey Lucky You!

Welkom op mijn blog waarmee ik samen met een paar andere geweldige vrouwen voor inspiratie, steun, support en een gezonde portie humor wil zorgen! Lees je gauw mee?

Wij willen laten zien dat je met kleine dingen al een beetje geluk en liefde kan terughalen in je leven. Maar vooral willen wij laten zien dat ook zware tijden overwonnen kunnen worden!

De strijd onder vrouwen is vaak zo groot, terwijl als je de handen ineens slaat en elkaar steunt er grootse dingen kunnen gebeuren. Naast steun bieden willen wij jullie laten zien dat iedereen mooi is zoals die is, maar vooral dat iedereen wel eens een struggle heeft. Dus in plaats van mekaar te veroordelen kun je ook de hand uitsteken en support bieden. Become each others cheerleaders!

Laten we een voorbeeld zijn voor onze kids! Laten we onze kids zien hoe belangrijk het is mekaar te steunen i.p.v. te veroordelen!

De Lucky Blog is een platform waar sterke, dappere vrouwen inspirerende verhalen delen en waar wij outfit inspiraties en onze eigen ervaringen delen.

Liefs Marloes

Lucky Leaf heeft een MISSIE!

Een mooiere wereld begint bij meer liefde! Daar geloven wij heilig in!

Wij verkopen dan ook een stukje liefde! Met onze statements willen wij laten zien dat it's cool to be nice en dat liefde voor onszelf en anderen bijdragen aan een mooiere wereld! Door het delen van verschillende verhalen van krachtige inspirerende vrouwen willen wij, naast dat we hen graag een podium bieden,  degene die het hard nodig hebben inspiratie bieden. Lees hier het verhaal van Marloes (oprichtster Lucky Leaf)

Of bekijk haar talk op het LYP event van The New Business Woman.