Lucky Leaf Tribe

 

Lucky Leaf heeft een MISSIE!

Een mooiere wereld begint bij meer liefde! Daar geloven wij heilig in! Wij verkopen dan ook een stukje liefde! Met onze statements willen wij laten zien dat it's cool to be nice en dat liefde voor onszelf en anderen bijdragen aan een mooiere wereld! Door het delen van verschillende verhalen van krachtige inspirerende vrouwen willen wij, naast dat we hen graag een podium bieden,  degene die het hard nodig hebben inspiratie bieden. Lees hier het verhaal van Marloes (oprichtster Lucky Leaf)

De Lucky Leaf Tribe

Wij willen hiermee een steun zijn voor de vrouwen/mama's die een moeilijke tijd hebben en wel wat inspiratie of een peptalk kunnen gebruiken. Wij willen laten zien dat je met kleine dingen al een beetje geluk en liefde kan terughalen in je leven. Maar vooral willen wij laten zien dat ook zware tijden overwonnen kunnen worden!

De strijd onder vrouwen is vaak zo groot, terwijl als je de handen ineens slaat en mekaar steunt er grootste dingen kunnen gebeuren. Naast steun bieden willen wij jullie laten zien dat iedereen mooi is zoals die is, maar vooral dat iedereen wel eens een struggle heeft. Dus in plaats van mekaar te veroordelen kun je ook de hand uitsteken en support bieden. Become each others cheerleaders!

En laten we een voorbeeld zijn voor onze kids! Laten we onze kids zien hoe belangrijk het is mekaar te steunen i.p.v. te veroordelen!

De Lucky Leaf Tribe is een groep vrouwen die zware tijden hebben overwonnen en die nu gebruiken om anderen te helpen en te inspireren. Want samen staan we sterk!

Ben jij een vrouw (mama of niet) die moeilijke tijden heeft gekend of misschien nog kent? En wil jij jouw verhaal delen ter inspiratie? En deel je onze missie om samen sterk te zijn? Meld je dan aan via marloes@luckyleaf.nl, word lid van de Lucky Leaf Tribe en ga met ons de strijd aan voor geluk, gelijkheid en support onder vrouwen!