Lucky Recycle

Dat wij graag de wereld mooier willen maken is geen geheim!

Vanaf NU is het mogelijk oude kinderkleding bij ons in te leveren of op te sturen in ruil voor shoptegoed bij Lucky Leaf! SAY WHAT?? Ja, je leest het goed!! Wij doneren regelmatig kleding aan het goede doel en vinden dat op deze manier bijdragen aan de duurzaamheid tevens een bijdrage is aan een mooiere wereld.

DE REGELS:

  • Jij brengt of stuurt naar ons minimaal 5 stuks kleding en krijgt in ruil shoptegoed van €15,-.
  • De kleding mag niet kapot of vies zijn. En daar gaan we enorm streng opletten! De ontvangen kleding zal namelijk aan diverse goede doelen gedoneerd worden. Stuur je dit toch naar ons op dan wordt het geretourneerd en kom je nooit meer in aanmerking voor deze actie!
  • Bij het pakket dient een papier met je volledige naam en emailadres aangeleverd te worden. Dit los per mail aanleveren wordt niet geaccepteerd, aangezien we het overzicht dan kwijtraken.
  • Je mag elke 3 maanden 1x meedoen met deze actie. Dus hoe gaaf is dat dat elk modeseizoen je 2x in aanmerking kan komen voor shoptegoed!!
  • Per mail ontvang je dan een code voor €15,- shoptegoed.

De kleding wordt elke 3 maanden verdeeld over verschillende goede doelen, zowel in Nederland als buitenland. Wil je daar meer over weten? Neem dan gerust contact op.

Ga jij mee doen? En maak je samen met ons de wereld een stukje mooier? 🙌🏻👊🏻❤️

Ons adres is Huis ter Heideweg 10, 3705 LZ Zeist