Over Marloes | Lucky Leaf

Lucky Leaf is een jong, nieuw label voor kinderkleding, dat is opgericht door Marloes Klok-Krabshuis.

I Choose Happiness

Geluk, liefde en passie. Dit zijn de drie basis ingrediënten die hebben geleid tot het ontstaan van Lucky Leaf.

Dat geluk niet vanzelfsprekend is, maar soms ook keihard knokken betekent, dat weet ik als geen ander. Na het gevecht tegen een zware depressie, leerde ik om te kiezen voor geluk. Ruimte voor rust en datgene doen, wat mij gelukkig maakt. De liefde voor onze dochter Guusje en mijn passie voor kinderkleding, zorgde er samen voor dat ik de knoop doorhakte en besloot mijn droom te volgen!

*Lucky Leaf: What’s in A Name*

Onze dochter Guusje was hét cadeautje waar wij eigenlijk niet eens meer van durfde te dromen. Zij is een echte Guusje Geluk. Het ultieme symbool voor geluk, het klavertje vier, moest dan ook symbool staan voor dit wonder en grote geluk. Lucky Leaf was geboren!

* Onze Missie*

Voor mij persoonlijk is gelukkig zijn in het NU het allerbelangrijkste geworden!  Daarnaast zijn inspireren en geïnspireerd worden en een missie hebben voor de toekomst ook heel belangrijk voor mij! Met Lucky Leaf wil ik heel graag inspireren en bijdragen aan een mooiere wereld. Door middel van stoere kinderkleding met een statement, gemaakt van stoffen vrij van chemicaliën. Daarnaast steunen wij diverse mooie initiatieven zoals Stichting Bootvluchteling en Re-Tire!

Mij heeft het persoonlijk erg geholpen in mijn herstel (naast therapie) creatief bezig te zijn en een het duwtje in de rug wat ik regelmatig kreeg van mensen die om mij geven. Maar uiteindelijk blijft depressie een taboe en durft men er vaak niet over te praten. Dat duwtje in de rug of knuffel die men vaak nodig heeft is er dan niet. Depressie uit de taboesfeer halen EN een steun zijn vrouwen die dat nodig hebben, dat is, naast het maken van mooie kinderkleding mijn passie!

Sinds kort is het mogelijk in ons naaiatelier voor vrouwen om d.m.v. creatieve dagbesteding sneller te herstellen van bijv. een burnout of depressie. Shop je Lucky Leaf kleding dan draag ook jij hieraan een steentje bij!

Maak jij een moeilijke tijd door en wil je meer weten over de dagbesteding  of kan je wel wat hulp gebruiken neem dan contact met ons op via marloes@luckyleaf.nl of via 06-21253859 (whatsapp)

Voor een steuntje in de rug en/of inspiratie: Lees de inspirerende verhalen van de Lucky Leaf Tribe.

Liefs Marloes