Over ons | Lucky Leaf

Lucky Leaf is een jong, nieuw label voor kinderkleding, dat is opgericht door Marloes Klok-Krabshuis.

I Choose Happiness

Geluk, liefde en passie. Dit zijn de drie basis ingrediënten die hebben geleid tot het ontstaan van Lucky Leaf.

*Geluk*

Dat geluk niet vanzelfsprekend is, maar soms ook keihard knokken betekent, dat weet ik als geen ander. Na het gevecht tegen een zware depressie, leerde ik om te kiezen voor geluk. Ruimte voor rust en datgene doen, wat mij gelukkig maakt. De liefde voor onze dochter Guusje en mijn passie voor kinderkleding, zorgde er samen voor dat ik de knoop doorhakte en besloot mijn droom te volgen!

*Lucky Leaf: What’s in A Name*

Onze dochter Guusje was hét cadeautje waar wij eigenlijk niet eens meer van durfde te dromen. Zij is een echte Guusje Geluk. Het ultieme symbool voor geluk, het klavertje vier, moest dan ook symbool staan voor dit wonder en grote geluk. Lucky Leaf was geboren!

*Passion for Fashion*

Kwaliteit en een mooie look. Dat is waar Lucky Leaf voor staat. Zachte comfortabele stoffen, sprekende kleuren én originele ontwerpen zijn kenmerkend voor de collectie. Lucky Leaf onderscheidt zich van de massa. Alle kleding wordt met de hand gemaakt en bedrukt.

Dit is wat wij maken. Met liefde en passie. Hier worden wij gelukkig van! The Look of Luck!

*Dream BIG*

Lucky Leaf is pas het begin van mijn reis. Kinderkleding maken is wat mij gelukkig maakt, maar daarnaast is mijn droom om er te zijn voor vrouwen die, net als ik, na de geboorte van hun kids in een depressie zijn geraakt. Of die gewoon heel erg strugglen in het moederschap. Mij heeft het persoonlijk erg geholpen in mijn herstel (naast therapie) creatief bezig te zijn en een het duwtje in de rug wat ik regelmatig kreeg van mensen die om mij geven. Maar uiteindelijk blijft depressie een taboe en durft men er vaak niet over te praten. Dat duwtje in de rug of knuffel die men vaak nodig heeft is er dan niet. Depressie uit de taboesfeer halen EN een steun zijn vrouwen die dat nodig hebben, dat is, naast het maken van mooie kinderkleding mijn missie! En Lucky Leaf gaat mij daarbij helpen. Stay Tuned!

Liefs Marloes

 

Lucky Leaf | Eigentijds merk kinderkleding voor baby's en peuters | Marloes Klok-Krabshuis