Privacyverklaring

Privacy policy

Lucky Leaf respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Lucky Leaf gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Betaling van je bestelling verloopt via Billink (achteraf betalen), Mollie (met uitzondering van betalen bij afhalen). Sumup ( betalen bij afhalen)

Voor achteraf betalen via Billink voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.
Voor betaling via Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
Betaling via Sumup gebeurt via een pinapparaat.
Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Lucky Leaf, éénmalig een e-mail van Webwinkelkeur (en eventueel nog één keer een herinnering). Voor deze handeling ontvangt Webwinkelkeur alleen je naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens Lucky Leaf. Via deze link kun je de ervaring met Lucky Leaf delen met toekomstige klanten.
Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2x per maand de nieuwsbrief met daarin acties, nieuwe producten enz.
Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar marloes@luckyleaf.nl.
Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
Samenwerking met derde partijen

Lucky Leaf werkt samen met de volgende partijen:

Myparcel ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Myparcel voor meer informatie.
Mollie ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie. voor meer informatie. https://www.mollie.com/nl/privacy
Flexwebhosting is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Flexwebhosting. Flexwebhosting heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
Facebook/Instagram als derde partij heeft toegang tot de gegevens van onze facebookpagina. Voor meer info https://www.facebook.com/about/privacyshield
Whatsapp gebruiken wij voor contact met onze clienten. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Whatsapp https://www.whatsapp.com/legal/?eea=1#privacy-policy
Wij gebruiken diverse apps van Google, waarvan oa Gmail. Alles wat naar ons gemaild word word opgeslagen. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Hiervoor verwijs ik je graag naar de privacyverklaring https://policies.google.com/privacy/update?hl=nl
Google Analytics gebruiken wij om onze diensten en website te verbeteren. Wij hebben hiervoor een verwerkingsovereenkomst afgesloten. Deze privacyverklaring is dus van kracht hiervoor.
ABN AMRO ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van ABN AMRO. voor meer informatie. https://www.abnamro.nl/nl/prive/abnamro/privacy/index.html
Belastingdienst ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de belastingaangifte. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Belastingdienst voor meer informatie. https://belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/niet_in_enig_menu/prive/privacy
Billink ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Billink. voor meer informatie. http://billink.nl/assets/docs/Billink_2017_Privacy_Statement.pdf?v=2017v1
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.
Onze boekhouder Buro Baken Bunnik verwerkt alle gegevens betreffende de boekhouding en belastingaangifte. In verband met de privacywet hebben wij met deze partij een overeenkomst afgesloten.
Eventuele foto’s die wij van onze klanten krijgen worden altijd toegevoegd aan onze dropbox. Ook hiervoor hebben wij een overeenkomst gesloten.
Met Google Analytics hebben wij ook een overeenkomst. Deze partij trackt van onze website gegevens van onze bezoekers zodat wij hiervan kunnen leren en verbeteren. Op het moment dat u onze website bezoekt dat er gevraagd worden of u akkoord gaat met cookies. Deze zijn oa. Voor bovenstaande. U kunt deze weigeren.
Mailchimp gebruiken wij voor het verzenden van nieuwsbrieven. Op het moment dat u zichzelf aanmeld voor onze nieuwsbrief dan zal deze partij u gegevens verzamelen. Wij hebben hiervoor I.v.m. Privacywet een overeenkomst afgesloten.
Paypal en Sum up worden gebruikt door onze voor het ontvangen van betalingen/ pinbetalingen. Beide partijen zijn verwerkingsverantwoordelijke. Voor meer info kijk hier: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-prev?locale.x=nl_NL en https://sumup.nl/privacybeleid/
Wetransfer gebruiken wij voor het emailen van veel fotobestanden. Zij zijn verwerkingsverantwoordelijke. Voor meer info kijk hier: https://wetransfer.com/legal/privacy
Wij verkopen producten van Jenny’s Ambachtwinkel en Pipsinc Re-Tire. Zodra je bij ons besteld worden de gegevens van de bestelling aan hun doorgegeven. Wij hebben dan ook een verwerkingsovereenkomst met deze partijen afgesloten.
Daarnaast gebruikt Lucky Leaf cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Lucky Leaf verkoopt je gegevens niet

Lucky Leaf zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van Webwinkelkeur ten behoeve van het beoordelen van Lucky Leaf blijven bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Lucky Leaf opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar marloes@luckyleaf.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Sien en Co en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Lucky Leaf
Slotlaan 46
3701GN Zeist

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar via 06-21253859. Voor niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

marloes@luckyleaf.nl
Het contactformulier
WhatsApp 06-21253859