Ruilen en retour

Lucky Leaf doet er alles aan om een goed artikel af te leveren. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de maat en/of kleur niet helemaal naar wens is.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@luckyleaf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

  • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestellingen mogen altijd zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geannuleerd.  Vul het annuleringsformulier in en mail dit naar info@luckyleaf.nl.

Het eventueel reeds betaalde bedrag zal na ontvangst van het herroepingsformulier direct worden terugbetaald. Heb je de bestelling al ontvangen? Maak dan gebruik van ons retourformulier.

  • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Bestellingen mogen binnen 14 dagen worden geannuleerd. Daarna heeft u 14 dagen de tijd om de items te retourneren. Vul voor het retourneren van je bestelling het retourformulier in en mail dit naar info@luckyleaf.nl. Na ontvangst van het retourformulier en de producten zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

  • Waar kan ik mijn retour goederen heen sturen?

Het retour adres is: Lucky Leaf, Huis ter Heideweg 10 3705LZ ZEIST

Artikelen die we op maat voor jou hebben gemaakt of hebben aangepast, kunnen niet geretourneerd of geruild worden.